Vores Historie

En lille introduktion

ET PAR ORD OM OS & VORES VISIONER

Kun én ting er lige så stor, som vores appetit: nemlig vores ambition om, at kunne tilbyde et koncept med høj kvalitet til priser alle kan forstå. Velkommen til The Burger Concept og velbekomme.  

– Morten & Simon Franck Jakobsen

Fortællingen bag The Burger Concept er kort, men autentisk og den bygger på familiære værdier. Virksomheden blev nemlig grundlagt af Jakobsen-brødrene, som stadig driver konceptet, der efterhånden er repræsenteret på hele Danmarkskortet.

Virksomheden bygger på kærlige relationer, hvilket Jakobsen brødrene har et ønske om, skinner igennem, når man aflægger restauranterne et visit og sætter tænderne i de saftige burgere.

EN SPRUDLENDE SMAGSOPLEVELSE

Samtlige burgere, der langes over disken hos The Burger Concept, er nemlig skabt med masser af kærlighed og en madglæde, der er svær at opstøve hos selv den mest hungrende hanløve.

Hos The Burger Concept tør vi vove at påstå, at madglæden, der findes i hele Jakobsen familien, kan smages; der er nemlig tænkt over den mindste detalje, og især helheden er vigtig; den udgøres nemlig af alle de små dele, hvis man spørger Morten og Simon.

Således er der altså lagt vægt på den mindste detalje – lige fra graden af sprødhed på baconen til den visuelle præsentation.

T.B.C.

Med vores store udvalg, vil vi garantere at du vil finde noget du kan lide. 

T.B.C. ICONIC BURGER

Den saftige Iconic Burger, som er en klassiker på menukortet,
fås nu også i double eller triple størrelse. I dare you to double!
Smørbagt potato bolle, bøf, mayo,
ketchup, syrlig sennep, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg, pickles.

Restauranter
Bestil online