Store Bestillinger

Vi glæder os til at høre fra dig

BURGERE UD AF HUSET

Har du en stor begivenhed, der står for døren, eller har du bare lyst til at holde en lille fest for dem, du holder allermest af? Der er mange ting, man skal tænke på, når man skal holde en fest uanset omfang.

Én af de ting, der skal være i orden, er naturligvis maden, så dine gæster kan forlade bordet mætte og klar på de øvrige strabadser. Hvis du ønsker at gå med det nemme valg, der altid falder i god jord, kan vi varmt anbefale mad ud af huset.

Det er nemlig ikke altid, overskuddet rækker til at tænke på drikkevarer, mad og underholdning.

Hos The Burger Concept står vi klar med den ultimative løsning til den lille såvel som store begivenhed; nemlig burgere ud af huset, så du blot skal fokusere på at være den gode vært.

Skriv til os her

BURGERE TIL ENHVER SMAG

Hos The Burger Concept mener vi, at burgere skal laves med kærlighed, og vores vision er således at levere saftige burgere, hvor det kan smages, at kvaliteten er i top – hver eneste gang.

Vores overbevisning er endvidere, at man ikke behøver at gå på kompromis med den høje kvalitet, selvom man vælger den nemme løsning; nemlig burgere ud af huset. Hos T.B.C har vi et velovervejet menukort, der består af burgere, der er sammensat med en bred viden og erfaring inden for den gastronomiske verden.

Vores velovervejede udvalg af burgere sikrer, at du kan gå med det valg, som du finder passende til din fest, så dine gæster kan blive mættet i et mekka af saftige burgere. Hvilken burger vælger du til dit næste arrangement?

Restauranter
Bestil online