The Burger Concept

Aalborg

Moderne burgerbar i Østerågade

BURGER & FRIES
I AALBORG.

“Ork’ satme” vil mange Aalborgensere nok sige, når vi fortæller dem, hvad vores burgere og fries koster hos The Burger Concept. Og med et glimt i øjet, så kan vi vist godt sige, at vi ved, at Nordjyderne vil have noget for pengene.

“Hos os får du det hele til det halve!” vil Morten med stor selvtillid i stemmen sige. Så inden vi begynder at lyde alt for kålhøgen, så er det med stor ydmyghed i vores jyske drengehjerter, når vi siger, at vi gerne vil tilbyde en smagsoplevelse i verdensklasse til de aalborgensere, der ligesom os, elsker saftige burgere, sprøde fries og læskende milkshakes.

En omgang burger og fries, tak!

… og sådan en omgang kan varmt anbefales efter en shoppetur i gågaden eller efter en lang dag i skolen, hvor du alligevel kom for sent, fordi broen var oppe. Uanset hvad så lover vi dig, at hvis du svinger forbi vores hyggelige restaurant i Østerågade, så står vi klar med masser af smil og high-fives! 

prøvliåhørher Ålleren.. Ej okay vi prøver for meget nu. Vores pointe er at vi glæder os til at byde dig velkommen i Nordens Paris, hvor du finder vores ottende The Burger Concept restaurant.

INFORMATION

The Burger Concept

By: 9000 Aalborg

Adresse: Østerågade 3

Telefonnummer: 40403958

Mandag-søndag: 11.00-21.00

Restauranter
Bestil online