The Burger Concept

Ballerup

Moderne burgerbar i Ballerup

BURGER & FRIES
I BALLERUP.

Kom glad og prøv The Burger Concept i Ballerup Centret hvor vores søde personale står klar til at lave den (måske) bedste burger i Ballerup med tilhørende sprøde fries og lækre milkshakes.

Hos The Burger Concept vægter vi, at alle skal have råd til et godt måltid til overkommelige priser. Så her kan du glæde dig til at sætte tænderne i en lun smørbagt potato bun, saftige bøffer, friskt skåret pickels, syltet rødløg og meget mere – alt sammen lavet med kærlighed til både maven og pengepungen. Alt i alt; en formidabel burger, Ballerup!

Og vi kender godt følelsen: Det skal gerne være både nemt og lækkert! Hos The Burger Concept må du derfor gerne springe over, hvor gærdet er lavest, når du ikke selv orker at lave mad (vi – Morten og Simon – gør det faktisk hele tiden). Så hvis du er på udkig efter en restaurant i Ballerup, hvor du kan få en nem og lækker frokost eller aftensmad, så er The Burger Concept det rette sted. Her bugner vores menukort af alt fra juicy burgers til sprøde chili cheese tops og læskende milkshakes, som du kan nyde i vores hyggelige restaurant eller tage med hjem, hvis du har en date med din sofa.

Du kan også nyde vores saftige burgers og sprøde fries på vores burger restaurant i Herlev eller burgerbar Hvidovre

Vi glæder os til at se dig!

INFORMATION

The Burger Concept
By: 2750 Ballerup
Adresse: Ballerup-Centret 2 // Ballerup Centret
Telefonnummer: 51802650
Mandag-søndag: 11.00 – 20.00

Restauranter
Bestil online