The Burger Concept

Viby

Moderne burgerbar i Viby centret

BURGER & FRIES
I VIBY.

Vi glæder os til at du svinger forbi The Burger Concept i Viby, som er vores niende restaurant beliggende lidt udenfor Aarhus. Kom ind og oplev den gode stemning i vores hyggelige restaurant, hvor vi kan tilbyde en smagsoplevelse i verdensklasse til alle dem som elsker en saftig burger, sprøde fries, velsmagende milkshakes og lækre snacks. Og når vi siger en smagsoplevelse i verdensklasse, så mener vi det! Fordi hos The Burger Concept er maden altid lavet med ægte kærlighed og gode råvarer. Så vi tør næsten garantere, at dine smagsløg bliver forkælet til fulde, hvis du vælger din burger fra os. Og det er uanset om du ønsker at spise maden i restauranten eller tage den med som take away.

Vores placering gør det nemt og bekvemt for dig at få fingrene i en lækker burger i Viby Centret, der både kan nydes på farten eller i vores skønne restaurant. Vores menu tilbyder noget for enhver smag lige fra klassiske favoritter til spændende nyheder, så uanset om du er til en klassisk cheeseburger eller en mere eksperimenterende variant, vil du helt sikkert finde noget, der tilfredsstiller dine smagsløg. Så hvis du leder efter en uimodståeligt lækker burger i Viby J, er The Burger Concept Viby the place to go. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en burgeroplevelse, du sent vil glemme.

Så sving endelig forbi vores restaurant i Viby, hvis du længes efter en saftig burger og sprøge fries – eller besøg vores burgerrestaurant i hjertet af Aarhus eller på bytorvet i Horsens!

INFORMATION

The Burger Concept

By: 8260 Viby

Adresse: Viby Ringvej 10

Telefonnummer: 51488260

Mandag-søndag: 11.00 – 20.00

Restauranter
Bestil online