TOMME CHAMPAGNEFLASKER, OPRYDNING OG TØMMERMÆND

Hvor blev det sidste årti af?

Du vågner op mellem tomme champagneflasker og uendeligt meget pynt samt nytårshatte, der virkede som en god idé for blot 24 timer siden, men som i dag primært vækker pinlige flashbacks i din erindring. Du kigger ud af vinduet for at erfare, at gaden aldrig har været tommere.

Hvert fald ikke siden første januar sidste år, hvor synet var lige så sørgeligt. Du mærker på kroppen, at du bogstaveligt talt “hoppede” ind i et nyt årti aftenen inden, og hurtigt minder du dig selv om, at der ikke længere skal stå ‘2019’ på diverse dokumenter – nu hedder det ‘2020’.

Du kniber dig selv i armen og stiller spørgsmålet: “hvor blev det sidste årti af?”, inden dit blik igen rammer vejen.

Det eneste, du ser i miles omkreds, er de sørgelige rester af fyrværkeri. “Hvordan kan noget være så pænt det ene øjeblik og så kedeligt og gråt det næste?” tænker du om de tomme batterier, der står midt ude på vejen. 

Du kan ikke helt huske, hvordan aftenen endte, og du kan ikke rigtigt overskue, at oprydningen ikke klarer sig selv – dét havde ellers været genialt! Men én ting kan du til gengæld lige overskue, og det er at bestille den bedste kur mod tømmermænd: saftige burgere, sprøde pommes og lækker dip. 

“Til pokker med nytårsforsættet”, tænker du – og Morten og jeg kunne ikke være mere enige. Men igen: vi er også bare to jyske drenge, der ikke engang forstår begrebet ‘nytårsforsæt’.  

Vi har dog hørt fra vores nærmeste, at ethvert nytårsforsæt har det med at starte den 2. januar. Hvorfor mon? 

…Nok fordi en burger aldrig har været mere tiltrængt end den første dag i et nyt år, gætter vi på.

DEN PERFEKTE TØMMERMÆNDSKUR FINDES HOS THE BURGER CONCEPT

Hvad, vi prøver på at sige, er, at vi ikke ligger på langs den første januar – tværtimod. Det kunne ellers være rart, men nej! Find os bag disken i din lokale The Burger Concept restaurant, hvor vi langer gourmet burgere, sprøde pommes og oceaner af dip over disken – med et smil – så du kan helbrede dine tømmermænd på allerbedste vis. 

Hører du mon til dem, der har planlagt at tilbringe en hel dag indendørs, er der også gode nyheder til dig: få din tømmermændskur leveret direkte til døren. Nemmere bliver det ikke, vel?

Derefter kan du se frem til at høre lyden af ringeklokken, der fortæller dig, at du snart kan sætte tænderne i det bedste måltid, du endnu har smagt i det nye årti.

TAG HÅND OM DINE TØMMERMÆND MED DEN BEDSTE OPSKRIFT

Er du klar til at tage hånd om dine tømmerbobs? Her kommer den ultimative opskrift! Knips låget af en iskold sodavand, slå fødderne op på sofabordet, og åbn den magiske T.B.C æske, der indeholder det, der får selv den reneste guldbar til at miste sin glød: nemlig en saftig The Burger Concept burger, der aldrig har været mere tiltrængt.

Lad den ene pomfrit erstatte den anden, når du først får taget hul på æsken med pommes, der er perfekt sprøde udenpå og tilpas bløde indeni. “Hvorfor er det i grunden, at salt er så pokkers tiltrængt efter en bytur?”, når du lige at tænke, mens din hånd kører på autopilot fra pommes æsken til munden.

Det kan vi ikke svare dig på, men til gengæld kan vi oplyse dig om, at den salte fornemmelse skylles bedst ned med en iskold sodavand – eller en lækker milkshake, hvis der skal lidt ekstra glasur på toppen. Begge ting finder du også hos The Burger Concept, hvis det kun er alkoholiske drikke, du finder i dit eget køleskab, og du ikke har lyst til at fortsætte den gode stime fra i går… 

Og en sidste bemærkning her på falderebet? Livets essentielle spørgsmål: 

“Hvem skal levere din tømmermændskur på årets første dag?” 

…Find vores udvalg af saftige burgere på www.theburgerconcept.com. Få maden leveret, eller besøg os i én af vores fem restauranter. Du vælger selv. 

Godt nytår og god 1. januar på langs! 

/Morten & Simon  

Restauranter
Bestil online