HORSENS, ER I KLAR? FOR DET ER VI!

Vi åbner snart vores største restaurant til dato

Det er ingen hemmelighed, at de sidste par måneder har været anderledes, end de plejer hos The Burger Concept. Men mon ikke, det er tilfældet for langt de fleste danske virksomheder?

Indrømmet: det har krævet blod, sved og tårer at starte vores koncept og drive det i årenes løb, og i begyndelsen var vi bekymrede for, om coronas indtog i Danmark ville få en stor betydning for vores eksistens.

Det har dog vist sig, at saftige burgere med sprøde fries holder et hundrede procent – også i krisesituationer, og derfor har vi i skrivende stund sved på panden.

Der bliver nemlig løbet stærkt i vores restauranter, så vi kan følge med efterspørgslen (og hvis der er noget, der gi’r Morten og mig sved på panden, så er det en løbetur – det sker nemlig så sjældent).

…Og desuden er vi ved at gøre klar til at åbne vores sjette restaurant – i Horsens!

VORES STØRSTE BURGER RESTAURANT TIL DATO

“Okay, du er ikke den første, men vi bli’r de største” – har vi lyst til at synge om vores nye The Burger Concept restaurant, der slår dørene op på Søndergade 14 – Bytorvet i Horsens – i midten af maj. Der er nemlig tale om vores hidtil største restaurant med mange siddepladser såvel indenfor som udenfor, og det bliver vildt, kan vi allerede afsløre!

Det bliver også vådt… Lyden og synet af rindende vand i vores hyggelige, blomstrende gårdhave skaber rammerne om en autentisk oplevelse, mens du nyder din favorit fra menukortet til sprøde jazz-toner. I weekenderne kommer der nemlig live-musik, og derfor bliver såvel høresansen som smagssansen forkælet til det ypperste, når du aflægger vores nye restaurant i Horsens et visit.

 
 

“TAKEAWAY” DINE FAVORITTER LIDT ENDNU

I disse tider er der desværre ofte et “men”, og du har måske gættet, at der skal indsættes ét efter ovenstående. Selvom vi hjertens gerne ville åbne op for hele molevitten i midten af maj, så du kan nyde vores fine gårdhave med rindende vand og musik, ser det dog ud til, at du i første omgang må tage dine favoritter fra menukortet som takeaway. Men vi lover, at du kan se frem til et brag af en åbningsfest, når det igen bliver muligt at samles. Men mere om det, når vi får mere afklaring!

ÅHHH HORSENS, VI ELSKER DIG!

I første omgang kan vi blot sige, at vi ser frem til at gøre indtog i Horsens, hvor både Morten og jeg er kommet meget i løbet af vores liv. Vi har været på udflugter i Horsens, vi har været på byture i Horsens (kønt har det nok ikke set ud), og snart driver vi forretning i Horsens, og det er vi pivstolte af!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Horsens har ligget i vores “pipeline” længe, men vi har ventet på at få den perfekte lokation, for “skal der være fest, så lad der være fest”, hvilket er ét af vores mange mottoer! Nu er lokationen i hus, og renoveringen er snart på plads. Så kære borger i Horsens! Forbered dig på, at du snart kan svinge forbi Søndergade 14, hvor vi langer saftige burgere og dertilhørende sprøde fries over disken.

Nyd din burger i naturen, eller tag den med hjem foran flimmerkassen til en film på Netflix, som I har valgt på forhånd, så I ikke skal bruge en halv time på det. Blot en anbefaling!

Taler af erfaring…

Til sidst skal der lyde en stor “TAK” til vores fantastiske samarbejdspartnere, der er med til at gøre vores drømme til virkelighed. Derudover skal vores burger-elskende kunder også have en kæmpe “tak”. Det er så skønt at blive mødt af jeres glade væsener, når I henter takeaway i vores restauranter, og vi værdsætter jeres tålmodighed og forståelser i tider som disse.

Vi glæder os dog til, at vi igen kan hygge mere om jer og skabe de bedste rammer om et hyggeligt måltid med venner og familie. Der er hvert fald ingen tvivl om, at vores nye restaurant i Horsens bliver til et mødested, hvor I har lyst til at blive hængende – selv efter den saftige burger, de sprøde fries og den lækre milkshake er fortæret efter bedste evne.

Vi ses om ikke så længe.

Husk på…

Når du henter takeaway i vores T.B.C restauranter, kan du føle dig tryg. Vi følger alle de gældende retningslinjer og anbefalinger. Det er nemlig alfa omega for os, at vores kunder er trygge ved at komme i vores restauranter, omend besøget er ganske kort. Bestil takeaway direkte på vores hjemmeside, og se frem til en smagsoplevelse i særklasse.

Virtuelle high fives,

Simon & Morten

P.S der er sket lidt siden vi for lidt over 2 år siden startede vores første restaurant i Egå. Tak til alle jer der har været med på rejsen.

Restauranter
Bestil online