KALDER ALLE BURGER-LOVERS I O’ENSE!

Vi tilbyder nu levering via Wolt, Hungry og Just-Eat I O’ense.

Kender du det der med, at man ligger meeega godt på sofaen en fredag aften? Faktisk ligger man så godt, at man ikke engang orker at smutte ned i Netto for at blande den obligatoriske fredagsslik, inden den står på timelang ‘scrolling’ på Netflix for at finde den “perfekte” film, som man alligevel sover til efter 25 minutter…

Hos The Burger Concept kender vi denne følelse alt for godt (især Morten, der altid sover efter 5 minutter, hvilket lige præcis giver ham nok tid til at kværne fredagsslikken, som han naturligvis har købt på forhånd), og derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan tilbyde levering via Wolt, Hungry og Just-Eat i O’ense.

Med andre ord sørger vi altså for, at de kære fynboer kan få deres saftige burgere og sprøde pommes leveret direkte til døren – næsten uden at løfte en finger. Det lyder da “Ra’nok” ikk’?

TAG ET KIG PÅ VORES MENUKORT, OG VÆK DIN APPETIT

Det er fredag aften, og kæresten er ude med gutterne eller veninderne. Hvordan får man det bedste ud af en aften som denne, hvor der endelig er tid til lidt selvforkælelse? Og endnu vigtigere… “Hvem leverer maden på en aften som denne, hvor ikke ét sekund må gå til spilde?”. Dét er et af de mest essentielle spørgsmål i livet, og heldigvis har vi svaret. Få din burger leveret direkte til døren med Wolt, Hungry eller Just-Eat, og få stillet appetitten på allerbedste vis, mens din røv er solidt plantet i sofaen, og du blot behøver at gå den afstand, der er fra din sofa til døren, når dagens helt i skysovs ringer på og leverer ren kærlighed i form af en lækker burger fra The Burger Concept med alt det tilbehør, som hjertet begærer.

HVILKEN BURGER TALER TIL DIT HJERTE?

Når du har fundet burgeren, der taler til dit hjerte, er der ikke langt igen; du skal blot vælge, hvilken leveringstjeneste du ønsker at benytte, og derefter kan du se frem til lyden af din dørklokke, der fortæller dig, at din fredag aften lige er blevet 110% bedre og mere smagfuld. Hos The Burger Concept leverer vi nemlig ikke kun burgere, der er skabt med kærlighed; vi leverer en smagsoplevelse i verdensklasse, og det tør vi vove at påstå, at du hurtigt finder ud af, når du sætter tænderne i en saftig burger og nyder smagen, der fylder din mund, og får dig til at ønske, at du også bestilte en burger til din “usynlige ven”… 

“EN MENU MED DET HELE LEVERET TIL DØREN – TAK!”

Hvem sagde sprøde pommes og læskende milkshakes? Ja, du hørte rigtigt! Hos The Burger Concept leverer vi ikke kun saftige og velsmagende burgere, der nærmest smelter på tungen på grund af den über-lækre, smørbagte brioche-burgerbolle… Vi leverer også læskende milkshakes med masser af velsmag og pommes frites, der er perfekt sprøde udenpå og tilpas bløde indeni – og som passende kan nydes med én af vores lækre dips, der bare er “to die for”. Hvis en burger ikke er nok, kan du således få hele molevitten leveret direkte til døren, og så er der hvert fald garanti for, at du bliver mæt. 

I O’ense kan du vælge mellem følgende leveringstjenester der med glæde leverer ren kærlighed direkte til din hoveddør: Wolt, Hungry og Just-Eat.

Tilbage er der blot at sige go’ appetit, og nyd det øjeblik, hvor dørklokken ringer, og du bliver mødt af en lækker burger-duft, der får de flestes mundvand til at løbe…

Restauranter
Bestil online