AF HJERTET TAK: BYENS BEDSTE I VIBORG

HOS THE BURGER CONCEPT ER VI STOLTE OG GLADE.

Hjælp os med at vinde

Det er vi faktisk hver dag, fordi vi har et fantastisk team med en god energi, der bidrager til en livlig og positiv stemning i en hektisk hverdag…

Men i dag er bare lidt mere speciel – vi er nemlig blevet nomineret til Byens Bedste Take Away i Viborg.

Dét er stort for 2 Aarhus drenge som os, der brænder for at revolutionere hele Take-Away konceptet med burgere, der er mere end bare burgere.

Vores drøm er – og har altid været – at bidrage til den danske madscene og forsyne vores kunder med en smagsoplevelse, der rækker ud over det sædvanlige, og derfor er vi stolte – og ovenud lykkelige – når det lykkedes os at blive nomineret til sådan en fornem pris som Byens Bedste Take Away.

Det betyder alverden for os, at vi kan være med til at skabe rammerne for gode og hyggelige stunder, og hvad bringer familien eller vennerne tættere sammen end sprøde fries og saftige burgere, der kan nydes i hinanden nærvær – måske foran TV’et, mens yndlingsserien ruller over skærmen eller ude i naturen, hvor I får hele pakken og nærheden (inklusiv den gode smagsoplevelse)?

Et passioneret team er nøglen

Bag enhver succesfuld forretning står et passioneret team, og hos The Burger Concept er vi stolte af hver og én medarbejder, der holder en fest bag grillen, hvor de saftige bøffer tilberedes, inden de får turen ind i en silkeblød, smørbagt brioche-burgerbolle.

Én helhed, der skaber et festfyrværkeri af velsmag, der danser på smagsløgene. Tak til ungdommen bag disken – for den gode energi og det gode humør – og tak til vores trofaste kunder, der altid gi’r en god snak og en high-five med på vejen.

Vi håber at kunne give lige så meget tilbage igen, selvom det er svært.

Over and Out,

Morten & Simon

Restauranter
Bestil online