NYHED: ALTID ÅBENT TIL FROKOST I VIBORG

Du kan nu se frem til en burgermenu ala gourmet til kun 39 kr.

Stift vanedannende bekendtskab med vores frokostkort i Viborg, og få stillet sulten i gourmet-burgere med hjemmesyltede råvarer leveret i en silkeblød brioche-burgerbolle med sprøde, krydrede fries og dip.

2018 var et godt år for os hos The Burger Concept, hvor vi havde glæden af at lange burgere ala gourmet over disken til tusindvis af madglade besøgende i vores restauranter.

I slutningen af året kunne vi præsentere et lukrativt frokostkort i Viborg, og det er med stor glæde, at vi kan oplyse, at vi kører videre med tilbuddet i år 2019 grundet stor succes. De trofaste burger-elskere i Viborg kan altså fortsat nyde godt af vanvittige priser på saftige burgere og dertilhørende fries, som er sprøde som prisen udenpå og bløde indeni – præcis, som vi elsker dem.

En stor tak skal det lyde til vores trofaste kunder, der kommer i restauranten, og til de virksomheder, der har benyttet sig af vores lukrative frokosttilbud.

Vi ser meget frem til at forsyne jer alle med saftige burgere og sprøde fries til den nette sum af 39 kr. i år 2019.

Hos The Burger Concept har vi nemlig en ambition om at levere den højeste kvalitet til jyske priser, og derfor betyder det meget for os, at vores frokosttilbud har fået stor opbakning.

En anden milepæl i 2018 var dengang, vi fik stjålet vores bestik fra restauranten i Viborg. Det tyder det på, at vi gør noget rigtigt, men hvis vi fortsat skal levere “spisedygtige” burgere til vores madglade kunder, anbefaler vi, at bestikket bliver i butikken. Således kommer det ikke til at “knive” med gaflerne, og alle forbliver glade og mætte.

Restauranter
Bestil online