The Burger Concept

København

Moderne burgerbar i København

BURGER & FRIES
i København.

Nyd en enestående burger i København! Du finder vores burgerrestaurant på Nørreport station og i Spinderiet i Valby.

Hos The Burger Concept handler det om mere end bare mad – det handler om at skabe en kulinarisk oplevelse, der begejstrer alle sanser til priser, der matcher alle punge. Vores saftige oksekødsbøffer er nøje udvalgt fra de bedste producenter og grillet til perfektion, så de bevarer både saft og kraft – og vores smørbagte potato buns er let ristede for at ramme den perfekte balance mellem sprødhed og blødhed samt omslutte kødet med en indbydende varme.

Men det er ikke kun kødet, der gør forskellen. Vores uovertrufne saucer og dips er alle skabt med passion, designet til både at fremhæve og komplimentere de skønne smage i alle vores øvrige ingredienser – fx de sprøde salatblade, solmodne tomater eller syltede agurker, der pryder vores burgere nøje udvalgt for deres friskhed og smagsintensitet. 

Hos The Burger Concept mener vi nemlig, at kvaliteten af en burger kun er lige så god som dens komponenter, og derfor går vi ikke på kompromis med vores råvarer.

Historien bag vores uimodståelige burgere

The Burger Concept startede med, at vi var to brødre (Morten og Simon) med én drøm: at servere kvalitetsmad til overkommelige priser så alle kan være med. Vores rejse begyndte med en enkelt restaurant, hvor vi selv håndlavede hver burger med passion og omhu – men rejsen stoppede ikke dér. Vi ønskede nemlig – og ønsker fortsat – at bringe et kvalitetsaspekt til hele fastfood-branchen på tværs af landet.

Vores filosofi er altså enkel: god mad behøver ikke at koste en formue, og vi tror på, at alle fortjener at nyde en lækker burger lavet af de bedste ingredienser. I dag har vi udvidet vores koncept til en masse flere lokationer spredt over hele Danmark, men vi holder stadig fast i vores kerneværdier om kvalitet og prismæssig overkommelighed.

Prøv den (måske) bedste burger i København

Når du træder indenfor hos The Burger Concept, træder du ind i en verden af kreativitet og innovation. Vores burger restaurant i København er en kulinarisk legeplads, hvor vi konstant udforsker nye smagskombinationer og teknikker for at kunne tilbyde den mest mindeværdige og bedste burger i København. Udover vores restaurant på Nørreport Station, kan du også sætte tænderne i vores sprøde burgers i Ballerup, i Herlev og i Hvidovre!  

Vores menu er derfor en rejse gennem smagens verden, hvor klassiske burgere møder moderne twists. Prøv for eksempel vores mest klassiske ikoniske burger med knasende sprødt grønt, et væld af saucer og en saftig bøf, der smelter på tungen – eller lad dig friste af vores vegetariske udgave af selvsamme himmelske arrangement. 

En burger restaurant i København med fokus på stemning

Hos The Burger Concept er atmosfæren lige så vigtig som maden, og vores burger restaurant i København er derfor indrettet med henblik på at skabe en indbydende og behagelig oplevelse for alle vores gæster. Når du træder ind i vores restaurant, bliver du mødt af en varme og en gæstfrihed, der straks får dig til at føle dig hjemme. Vores rummelige og stilfulde indretning kombinerer moderne design med hyggelige detaljer, der skaber en afslappet og elegant stemning.

Det åbne køkken giver en spændende dimension til dit besøg, hvor du kan se vores kokke i fuld gang med at tilberede dine burgere med omhu og præcision. Du kan nærmest dufte passionen og dedikationen i luften, mens vores kokke griller bøfferne til perfektion og sammensætter hver burger med den største omhu!

Vores restaurant er derfor ikke kun et formidabelt sted at spise men også et skønt sted at hygge sig og nyde gode stunder med dem, du har kært over en lækker bid mad.

Nørreport station

The Burger Concept

By: 1360 København

Adresse: Frederiksborggade 7

Telefonnummer: 24969099

Søndag-torsdag: 10.00 – 22.00

Fredag-lørdag: 10.00 – 23.00

Valby

The Burger Concept

By: 2500 Valby

Adresse: Bomuldsgade 4.  / Spinderiet

Telefonnummer: 51525008

Mandag-søndag: 11.00 - 21.00

PERSONALET UDDELER HØJE FEMMERE PÅ VORES BURGER BAR I KØBENHAVN 

Udover atmosfæren er vi desuden helt med på, at en fantastisk madoplevelse også handler om den service, du modtager, mens du bestiller og nyder dit måltid. Fra det øjeblik du træder ind i vores restaurant, vil du derfor blive mødt af et fantastisk smilende og imødekommende personale, der er mere end klar til at gøre din oplevelse mindeværdig.

Vores medarbejdere er passionerede omkring mad og dedikerede til at gøre dit besøg hos os til noget særligt, og de er altid klar til at hjælpe. Vores skønne medarbejdere elsker derudover at dele deres viden om vores menu og hjælper dig gerne med at finde frem til præcis, hvad det er, du har lyst til.

Vores dedikation til service betyder dermed, at hver eneste gæst skal føle sig velkommen og værdsat hos The Burger Concept. Vi stræber efter at gøre hvert besøg til noget særligt, uanset om det er en hurtig frokost, en hyggelig middag eller en festlig aften ude med venner og familie.

DEN BEDSTE BURGER I KØBENHAVN? BEDØM SELV!

Til sidst vil vi blot vove den påstand, at vi i vores menukort har et par stærke kandidater til titlen som den bedste burger i København. Men du skal selvfølgelig ikke bare tage vores ord for gode varer – slå et smut forbi vores restaurant og bedøm selv!

Så næste gang du er i København og har lyst til en uforglemmelig burgeroplevelse, ved du, hvor du skal tage hen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Restauranter
Bestil online