“MAYO I EGEN DIP” – ET KÆRLIGT FARVEL TIL ÅR 2019

2020 bliver mindst lige så begivenhedsrig!

Måske lyder det lidt som “mayo i egen dip”, når vi siger, at vi er stolte af den udvikling, som vi har gennemgået i år 2019, men lige for en stund kan vi godt glemme alt om janteloven og andre principper, der bringer skam over dem, der gerne vil være lidt “ananas i egen juice”.

Vi lægger vores jyske ydmyghed, som er plantet solidt i vores jyske drenge-hjerter, bag os for en ultra-kort stund, mens vi nyder, at så mange mennesker nyder vores burgere, og mens vi takker de mange burger-elskende kunder, som vi har mødt i vores restauranter i løbet af året, der er gået.

Af vores madglade hjerte skal det lyde et stort “tak” til alle jer, og yderligere kan vi forhåbentligt sige “på gensyn i 2020, hvor mange spændende ting kommer til at ske!”.

“Tak” er et fattigt ord, men alligevel er det ordet, der bedst beskriver, hvad vi føler lige nu: taknemmelighed. Vi er taknemmlige for, at der er så mange, der kan lide det koncept, vi har stablet på benene, og vi er taknemmlige for, at vores medarbejdere hver eneste dag knokler for at udbrede konceptet til nye byer og skubbe det til nye højder.

“Tak” skal det også lyde til jer her på falderebet, inden vi springer ind i et nyt årti, hvor der skal sparkes endnu mere r*v, så flere i det danske land kan sige noget i retningen af: “En Triple Iconic Burger med sprøde pommes og dip… Og en milkshake til at skylle herligheden ned, tak!”.

2019 HAR VÆRET ET BEGIVENHEDSRIGT ÅR – PÅ MANGE FRONTER…

2019 har, på mange måder, været et begivenhedsrigt år. Ikke alene var 2019 året, hvor Morten lærte, at man ikke kun spiser det inderste af en kanelsnegl (selvom dette klart er den bedste del) – man spiser faktisk hele kanelsneglen. 2019 blev også året, hvor vi åbnede op for flere The Burger Concept restauranter, hvilket betyder, at vi nu kan forsyne endnu flere danskere med saftige burgere, sprøde pommes og andet tilbehør, der er lavet med en kærlighed og madglæde, der er svær at opstøve i nutidens Danmark. 

Blandt andet slog vi dørene op for en ny restaurant i O’ense, og yderligere tilføjede vi flere varianter til vores menukort, der nu byder på noget til enhver smag og appetit; vi ønsker nemlig at omfavne alle de forskellige burger-præferencer, der findes.

2020 BLIVER MINDST LIGE SÅ BEGIVENHEDSRIG!

“Hvad skal der så ske i det nye årti?”, er der mange, der spørger om, og det ka’ vi såmænd godt forstå. Sandheden er, at der kommer til at ske rigtiii’ mange ting i 2020. Som I nok ved, har Morten og jeg ild i r*ven, og derfor kan I godt forvente, at der kommer fart på.

Én ting, som vi kan løfte sløret for, er, at vi i 2020 vil fortsætte med at lange saftige kvalitets burgere over disken, og at vi står klar med en “høj femmer” til dem, der gerne vil ha’ sådan én med på vejen og ikke kun en lækker burger og alt det andet gode tilbehør. 

Tilbage er der blot at sige: “Godt nytår!”. Vi står klar på den anden side, når burger-sulten melder sig, hvilket den formentlig gør på årets første dag. Der røg dét nytårsforsæt, siger vi bare…

Varme burger-hilsner
Simon & Morten

Restauranter
Bestil online