MERE VALUTA FOR PENGENE

ALT DET GODE – SAMLET PÅ ÉT STED.

The Burger Concept gi’r nu fries, dip og drikkelse med i prisen

Det er nu, hvad vi tilbyder hos The Burger Concept. Endnu mere kvalitet til den samme gode pris. Det er, hvad vores kunder kan se frem til, når de aflægger én af vores burgerbarer et tiltrængt visit i fremtiden. Vi har nemlig inkluderet fries, dip og drikkelse i prisen, og derfor kan vores kunder altså se frem til fuld valuta for pengene.

Og hvorfor har vi så truffet denne beslutning?… Et simpelt spørgsmål, der hurtigt kan besvares af en Jakobsen bror. Dét har vi selvfølgelig, fordi vi elsker mad, og fordi vi ønsker at hylde madglæden, og det gør vi altså med endnu bedre priser.

Og netop madglæde er et nøgleord i vores forretning.

I Jakobsen familien bliver en burger sjældent spist uden sprøde pommes og dertilhørende mayo… Og selvfølgelig en iskold cola, der skyller herligheden til bunds. Med andre ord forstår vi, hos The Burger Concept, at det gode måltid, den gode burger, oftest er akkompagneret af det sprødeste tilbehør i form af fries, der knaser tilpas mellem tænderne og en cremet mayo, der står i perfekt kontrast til de saltede fritter.

Tilbage er der blot at sige: ses vi hos The Burger Concept til en burgermenu efter eget valg – med alt det gode tilbehør, der fuldender oplevelsen?

Restauranter
Bestil online