VI HAR STADIG ÅBEN FOR TAKE-AWAY, MED FORBEHOLD!

Vi arbejder på højtryk – lagt ned af bestillinger!

De sidste par dage har for alle danskere set væsentligt anerledes ud end forventet. Tiltag er blevet sat i værk for at minimere yderligere udbredelse af COVID-19 virussen og for at passe på de svageste i samfundet.

Disse tiltag mærker vi alle på forskellige fronter; arbejdspladser lukker ned, projekter udskydes eller sættes på pause og alle opfordres til at blive så meget som muligt inden døre.

OP TIL 50% PÅ TAKEAWAY

For på økonomisk vis at imødekomme og hjælpe eventuelle karantæneramte, udsatte eller blot forsigtige borgere, har vi hos The Burger Concept valgt at tilbyde 30% på alle ordre bestilt gennem JustEat eller Hungry og 50% på alle ordre lagt direkte hos os på ubestemt tid.

Dette tiltag har I allerede nu taget utroligt godt imod, og vi er meget rørte og dybt taknemmelige over den støtte og opbakning I ligeledes giver tilbage til os i denne tid. Uden jer ville hjulene ikke kunne løbe rundt!

Denne grad af øget efterspørgsel på vores mad har taget os fuldstændig med storm. Vi er på bedste vis blevet overvældet af alle jeres bestillinger. Vi har øget vores kapacitet på hjemmesiden, bestilt mere håndsprit og tager alle vores forholdsregner for at imødekommende sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi oplever lige nu ekstremt efterspørgsel på vores online systemer, men forsøger at følge med så godt vi kan. Vi har over 3.000 besøgende om dagen, og vi opfordrer alle til at bestille online. 

Alle vores seje medarbejdere i vores restauranter har måtte løbe utroligt stærkt for at nå omkring alle ordre. Vi har nu nedjusteret antallet af ordre, der kan placeres pr. 10. minut, således at vi fortsat kan gøre vores bedste for at yde god service til jer og samtidig passe på vores medarbejdere.

Hold afstand til hinanden

Bestil online eller via Just-eat & Hungry

Afvent med afhentning til din bestilling er klar

Udover vores dybe taknemmelig til alle jer derude, skal der derfor også lyde et stort tak til vores enormt kompetente, arbejdsomme og flittige medarbejdere.

I har i denne tid udvist en usammenlignelig kampgejst, der har ladet os komme i mål med ordrene uden at gå på kompromis med kvaliteten, de hygiejniske krav eller det gode humør.

I og vi har løftet i flok, og fællesskabet har i høj grad stået sin prøve. Derfor ser vi også meget frem, når virussen er væk, og vi forhåbentlig vender tilbage til vores velkendte hverdag, at kunne holde en kæmpe fest for alle ansatte som et stort tak for alt.

Indtil da giver vi den endnu en skalle – sammen, hver for sig.

Restauranter
Bestil online