HIP HURRA – VI HAR FØDSELSDAG…

The Burger Concept fylder 2 år, og dette fejrer vi med halv pris på hele menukortet d. 13 og 14 maj, Og du er inviteret!

Vi håber selvfølgelig på at se en masse madglade kunder til fødselsdagsfejringen, og vi står naturligvis klar med en high-five og masser af saftige burgere og sprøde fries til de sultne.

På den særlige dag opnår du hele 50% på vores Iconic Burger, der fås i tre forskellige størrelser: single, double og triple.

Vi lover, at vi leverer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og vi forkæler dine smagsløg med en symfoni af sprudlende ingredienser.

I anledning af vores fødselsdag får du også halv pris på vores Outstanding Serie, som er intet mindre en outstanding.

Bedøm selv! Serien består af 2 burgere: The Italian Dream og Trøffel Deluxe, som er skabt i samarbejde med anerkendte, danske gastronomer.

Dette sikrer en smagsoplevelse, der revolutionerer den danske madscene for kategorien: burgere.

 
 

Ny restaurant med indbydende indretning

Vi vil gerne benytte anledningen til at sige tak. Tak til alle vores kunder, der gladeligt besøger vores restauranter og bidrager med højt humør og gode idéer. Mange tænker, at det er en kliché, når vi siger, at vores kunder udgør vores eksistensgrundlag.

Og mange tænker også, at dette er tilfældet i alle forretninger. Det er måske rigtigt. Men for os, hos The Burger Concept, betyder vores kunder bare liiiiidt mere.

Måske er det, fordi vores forretning bygger på familiære værdier, som vi ønsker, at vores kunder kan mærke, når de træder ind i restauranten… Og måske er det også, fordi vi bare elsker burgere, og fordi vi ønsker at give madglæden videre. For hvad er bedre end en saftig bøf med det lækreste tilbehør leveret i en smørbagt brioche burgerbolle, der nærmest smelter på tungen?

I dagens anledning får du 50% på hele menukortet, så hvorfor ikke fordoble glæden…

Restauranter
Bestil online