THE BURGER CONCEPT KOMMER TIL O’ENSE!

Va sir du te det?

Er du fra Odense, eller slår du ofte vejen forbi den charmerende, fynske by, hvor vores alle sammens H.C Andersen er født?

Så har vi en god nyhed til dig! Odense er nemlig ikke kun byen, der huser H.C Andersens hjem; snart er det også byen, der huser The Burger Concepts femte – og hidtil største – burger restaurant.

Derfor kan du altså se frem til snart at kunne sige: “La’ os ta indtil O’ense og få noe burger” til dine madglade venner, som værdsætter god kvalitet og en smagsoplevelse i særklasse. “Va sir du te det?”, fristes vi til at spørge på fynsk (husk, at vi er to jyske burger drenge, så måske er vi lidt på udebane, hvad angår sproget).

Hos The Burger Concept kender vi denne følelse alt for godt (især Morten, der altid sover efter 5 minutter, hvilket lige præcis giver ham nok tid til at kværne fredagsslikken, som han naturligvis har købt på forhånd), og derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan tilbyde levering via Wolt, Hungry og Just-Eat i O’ense.

Med andre ord sørger vi altså for, at de kære fynboer kan få deres saftige burgere og sprøde pommes leveret direkte til døren – næsten uden at løfte en finger. Det lyder da “Ra’nok” ikk’?

Vi glæder os enormt meget – Simon & Morten

Ikke desto mindre kan vi dog nærmest ikke få armene ned hos The Burger Concept; vi glæder os nemlig enormt meget til at forsyne vores fynske venner med de saftigste burgere med alt det bedste tilbehør såsom sprøde fries, der knaser tilpas meget mellem tænderne, og smager endnu bedre med en lækker dip efter eget valg, samt en iskold milkshake, der altid liiiige kan klemmes ned sammen med en toplækker burger fra vores spændende menukort.

Når vi slår dørene op for vores nye burger restaurant i Odense, bliver det i Rosengårdcentret, der er et af Danmarks ældste og største indkøbscentre. Det vil sige, at du både kan shoppe, træne og se en film i biografen, inden – eller efter – du aflægger vores restaurant et visit, hvor vores glade medarbejdere vil tage imod dig med en ‘høj femmer’ og masser af godt humør. Rosengårdcentret har nemlig masser af byde på, og snart kan de altså byde velkommen til vores burger restaurant, der allerede har taget Silkeborg, Egå, Viborg og Holstebro med storm!

Det er da “Leifig”, “Ikk’ oss’ da?”, som man – efter sigende – siger på fynsk. Vi undskylder igen, hvis vi ikke har forstået at tage den fynske jargon til os, men vi vil så gerne passe ind i O’ense, skønt det kan være svært for to jyske burger drenge som mig og Mååårten!

Men den fynske jargon ska’ alligevel ha’ en skud, og mon ikke, at vi hellere må øve os, inden vi gør entré i O’ense og Rosengårdcentret? Hvis du kigger forbi, når vi har åbnet, kan du måske lære os et par fynske vendinger?

Hvem ved!

Oplev bla. denne fantastiske Trøffel Deluxe fra vores Outstanding Series

THE BURGER CONCEPT ÅBNER OP FOR (ENDNU) MERE HYGGE

Når du har fundet burgeren, der taler til dit hjerte, er der ikke langt igen; du skal blot vælge, hvilken leveringstjeneste du ønsker at benytte, og derefter kan du se frem til lyden af din dørklokke, der fortæller dig, at din fredag aften lige er blevet 110% bedre og mere smagfuld. Hos The Burger Concept leverer vi nemlig ikke kun burgere, der er skabt med kærlighed; vi leverer en smagsoplevelse i verdensklasse, og det tør vi vove at påstå, at du hurtigt finder ud af, når du sætter tænderne i en saftig burger og nyder smagen, der fylder din mund, og får dig til at ønske, at du også bestilte en burger til din “usynlige ven”… 

Især Morten kan godt lide at nyde hans saftige burger i hyggelige omgivelser, hvor han nærmest kan forsvinde ned i en loungestol og bare nyde den gastronomiske eksplosion, som vores gourmet burgere leverer, og snart kan du altså gøre ham kunsten efter, når vi åbner op for vores nye, toplækre lokation i Odense.

Til dig, der gerne vil nyde den gode smagsoplevelse i hjemmet, er der også gode nyheder; vi kommer nemlig til at samarbejde med diverse leveringstjenester i O’ense, og det vil sige, at du kan få bragt en varm, velsmagende burger – eller fem – hjem til din hoveddør, så du kan sætte tænderne i en god burger, mens du ser din favorit på Netflix, som du har brugt 2 timer på at finde.

UDFORSK VORES VELOVERVEJEDE MENUKORT

Slå dig ned i vores restaurant i Rosengårdcentret, og oplev den føromtalte, hyggelige atmosfære, imens du venter på din favorit fra vores velovervejede, men fristende menukort, der byder på noget til enhver sult og smag. Lyt til din burger-sult, og vælg mellem en Single, Double eller Triple Iconic Burger. Det er en klassiker, som du nemlig “Aller” går galt i byen med! Hvis du har sagt “Far’væller” til kød, kan du nyde vores nyeste skud på stammen: den lækre Veggie Burger, der er blevet et af vores mest populære valg på menukortet.

Vores ikon, den famøse Single Iconic Burger

Du kan også prøve den sprøde og saftige BBQ kyllingeburger fra vores Outstanding serie, eller du kan sætte tænderne i Trøffel Deluxe eller The Italian Dream, og få en bid af Italien, som gi’r dig lyst til at søge mod varme himmelstrøg i det øjeblik, de friske råvarer og ingredienser fylder din mund. Det lyder da mere end bare “Ra’nok”, ikk’?

Når du ser vores sprøde, perfekt saltede fries, kommer det måske til at “Trunde” i fingrene. De er nemlig tilpas sprøde udenpå og tilpas bløde indeni, og de bliver kun lækrere af, at de serveres med en delikat dip, som du selv kan vælge. Du kan også tage et kig på vores øvrige tilbehør, hvis en burger og sprøde fries ikke er nok – der er nemlig masser af herligheder at vælge mellem, så hold dig endelig ikke tilbage!

VI ÅBNER MED ET BRAG!

Når vi slår dørene op for vores nyeste The Burger Concept restaurant i Odense i udgangen af 2019, bliver det med et brag, der kan sammenlignes med, hvad der sker på himlen, når klokken slår 24 på nytårsaften. Vi kører nemlig med vilde og knaldgode åbningstilbud, så alle madglade burger elskere kan få en smagsprøve på, hvad der venter dem, når de i fremtiden aflægger Rosengårdcentret et visit og slentrer ned ad Food Avenue, som er et nyt tiltag i det store indkøbscenter i H.C Andersens hjemby.

Tilbage er der blot at sige: “Vi glæder os O’ense! Vi ses meget snart til en burger fest, der sent vil gå i glemmebogen!”. Far’væller!

Restauranter
Bestil online