DAGEN DERPÅ – HVORFOR ER BURGEREN SÅ POPULÆR?

Du vågner med knaldende hovedpine og tørke i munden efter en lidt for vild bytur.

Du vågner med knaldende hovedpine og tørke i munden efter en lidt for vild bytur. Du kigger på uret og de to visere, der begge nærmer sig 12, og straks hører du din mave rumle.

Den er sulten, og den hungrer efter noget, der kan overdøve alkoholens virkning, der endnu ikke er ude af kroppen (og musikken, der stadig kører i dit hoved – hvorfor kan de ikke spille noget mere decent musik på den klub dér?).

Det er hårdt at blive ældre, tænker du (Simons tanke efter hver eneste bytur). “Hvorfor er det i hele taget, at tømmermændene tiltager med årene?”, når du også lige at tænke, inden din mave igen minder dig om, at der skal noget i skrutten.

Livets store spørgsmål bliver derefter: “hvad kan bedst kurere mine tømmermænd?”, og det er her, The Burger Concept kommer ind i billedet med en nem og velsmagende løsning.

Vores erfaring fortæller os nemlig, at en burger kan kurere selv de værste tømmermænd (både på første og anden dagen – ja andendags tømmermænd ér faktisk en realitet, når man bliver ældre), men nok om vores alder og luksusproblemer – det er i sidste ende os selv, der skaber dem!

Det er ikke kun vores erfaring, der fortæller os, at det er en burger med alt det gode, man har allermest lyst til at fortære, når man har tømmermænd; vores lyst til netop en burger ovenpå en våd bytur kan forklares med mere evidensbaseret viden.

FRIES MED MAYO, BURGER MED BACON OG OST, 5 LITER COLA, EN MILKSHAKE OG EN SNACKKURV

Livets store spørgsmål bliver derefter: “hvad kan bedst kurere mine tømmermænd?”, og det er her, The Burger Concept kommer ind i billedet med en nem og velsmagende løsning.

Vores erfaring fortæller os nemlig, at en burger kan kurere selv de værste tømmermænd (både på første og anden dagen – ja andendags tømmermænd ér faktisk en realitet, når man bliver ældre), men nok om vores alder og luksusproblemer – det er i sidste ende os selv, der skaber dem!

Du har måske hørt det før… Når vi indtager alkohol, dehydrerer kroppen, og det er i denne proces, at vi får lyst til saltholdigt mad.

Nu skal vi ikke gå for meget i detaljer på et område, vi ikke er eksperter inden for, men lad os bare sige, at vi ovenpå en bytur hungrer efter alt det gode såsom burger og pommes, fordi der netop er tale om retter, der kan tilfredsstille vores lyst ovenpå en bytur og vores trang til noget, der smager saltet.

Det er nemlig de færreste, der har lyst til bland-selv-slik dagen derpå (det skulle da lige være efter, man har spist hovedmåltidet, right?).

Måske har du prøvet at bestille mad på vej hjem fra byen eller dagen efter en bytur, og du kan nærmest ikke opremse alle de ting, der skal fyres ned i maven oven på de 5 drinks, der blev drukket mellem de gode sange på dansegulvet (når man bliver ældre, skal der ikke lige så meget til).

Du kommer lynhurtigt til at bestille 1.000 fries med dertilhørende dip, en burger og 5 forskellige slags snacks samt væske i stride strømme. Bare rolig.

Du er ikke den eneste, der kan nikke genkendende til dette scenarie. Én ting er, at du hungrer efter noget, der indeholder salt, hvilket perfekt krydrede fries gør, men du hungrer også bare efter noget, der smager godt, hvilket en burger jo må siges at gøre.

Rygterne går nemlig på, at dopamin frigives i hjernen, når du spiser noget, du synes, smager hammer-godt, og det gi’r altså en form for lykkefølelse at sætte tænderne i en smørbagt brioche burgerbolle med alt det bedste indhold og sprøde fries, der knaser perfekt mellem tænderne. Og vi forstår dig godt. Derfor har du lyst til burger og pomfritter i stride strømme efter en bytur. Det er slet ikke så unormalt.

THE BURGER CONCEPT TILBYDER EN GASTRONOMISK – TIL DAGE MED OG UDEN TØMMERMÆND

Det gode er, at The Burger Concept står klar, når dine tømmermænd skal klares, og i vores biks er burgere ikke bare er burgere. Der er tale om de bedste råvarer mellem en smørbagt brioche burgerbolle, der nærmest smelter på tungen. Derudover er der tale om et måltid, der er lavet med en uanet mængde af kærlighed.

I vores familie har vi nemlig en kæmpe kærlighed for mad, og det er vi ikke bange for at stå ved. I mange år har vi eksperimenteret med råvarer mellem den bløde burgerbolle, og vi udvikler konstant på vores varianter, så der findes noget til enhver smag.

Hvadenten du har tømmermænd eller bare har lyst til en særdeles god burger på en kedelig hverdagsaften, har vi noget til dig. Vores menukort byder på den klassiske burger, om man vil, men du finder også andre fortolkninger af den velkendte burger, som bare må smages. Derudover finder du sprøde fries med krydderi, dip i lange baner, snacks og læskende milkshakes, der kan fortæres med eller uden tømmermænd. Tag et kig på vores menukort, og bliv inspireret til aftensmaden (eller frokosten).

Tilbage er der bare at sige: “God appetit”… Og husk desuden at drikke masser af væske ovenpå en bytur – bare et lille tip herfra!

Restauranter
Bestil online