Burgersalget boomer nytårsdag:​
I ÅR FÅS BURGEREN BILLIGERE

Hos The Burger Concept har vi valgt at dumpe prisen på burgere hele januar. Vi ønsker nemlig at imødekomme den store efterspørgsel på lavprismad i øjeblikket.

Der er intet som en saftig burger dagen derpå, og i år har Morten og jeg valgt at banke op mod 50 procent af priserne på vores burgere i januar, så alle vores burgere kun koster 29 kroner i vores 11 restauranter. Vi mener nemlig at den billige pris er kærkommen efter en dyr december måned, og i en tid vi oplever prisstigninger på mange varer.

Så selvom januar måned for mange er lig med slankekure, så håber vi alligevel, at I kan presse en burger eller to ind i kaloriebudgettet – der er trods alt også salat og tomat i det fleste af vores burgere *indsæt blinke smiley*

 

DET ER BILLIGERE AT TAGE PÅ CONCEPTET END AT LAVE MADEN SELV.

Vi vil faktisk mene, at du ikke kan lave en burger til 29 kr., hvis du skal ud og handle alle tilsvarende ingredienser og råvarer ind. Og hos The Burger Concept kan du altså godt forvente at få kvalitet for pengene.

En burger er ikke blot en burger længere, og der bliver fra vores gæsternes side stillet større krav til smag og kvalitet end for få år siden. Derfor opgraderer vi løbende vores burgere – både ved at videreudvikle og forbedre klassikerne og ved at eksperimentere med nye smagsvarianter.

Prisen på 29 kr. gælder på alle vores burgervarianter ved bestilling i vores egne restauranter og på vores hjemmeside. Prisen gælder hele januar. Ved bestilling på eksterne udbydere vil der forekomme et pristillæg.

Restauranter
Bestil online